Vad grejer!


Snygg bild eller hur?
Ingvar Björk har tagit bilden och den finns på Ostansjo.net   där finns mycket bra att läsa.


Nu har vi burit undan så mycket saker, det har tagit oss ungefär 7 timmar att göra detta. Varför kanske ni undrar? Jo, på fredag ska klass 6 ha disco i huset och då kan man inte ha någonting löst framme. Vi har erfarenhet av detta sedan 10 år tillbaka, så vi vet vad små fingrar kan åstadkomma. Vi har hittat sönderrivan broschyrer, tappade trasiga tavlor och godis m.m. gömda i och bakom möbler. Flyttade saker har hittats på konstiga ställen osv. osv.
Vi gör allt detta för att det inte ska locka till allt det där lilla, irriterande som kan vara påföljden. Kidsen som ska ha discot är ju jättetrevliga och duktiga, men rätt var det är så händer bara grejer, som vi vuxna inte alltid har koll på.

Mellan 18-20:00 är de de små som är där. Sedan kommer de äldre kl.20:00 och då är alla där i en halvtimme tillsammans. Sedan är de äldre där 20:30-22:00(tror jag). 15:- i inträde. OBS! Nedre våningen är stängd pga av detta. Endast elever från Östansjö skola får komma in. Man fick gärna vara utklädd också, men det är inget Halloweendisco.
Man får låna huset till sådana här arrangemang, men endast om det finns ledig tid och som betalning får man städa NOGA huset efteråt. Vi tjänar inga pengar på detta, så därför betalar man genom att städa både ute och inne. Man ska vara medlem i föreningen också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0